MARTINI KONSTRUKSION &

REAL ESTATE “ SHPK

“MARTINI KONSTRUKSION & REAL ESTATE “ SHPK ” e ka pikënisjen që nga viti 2005. Korrektësia, profesionalizmi, mënyra e organizimit të punës sipas kërkesës të klientit dhe shpejtësia në punë e kanë bërë lider në tregun shqiptar

0
Projekte të përfunduara
+ 0
Vite Eksperiencë

Ne i kthejmë idetë në vepra të vërteta!

Kontraktor i përgjithshëm

Ne ofrojmë shërbim si kontraktor i përgjithshëm duke marr përsipër një gamë të gjerë shërbimesh...

Studio Akritekturore

Arkitektët tanë ju ofrojnë projekte bashkëkohore duke transformuar ndërtimet tuaja...

Planifikim Projekti

Ne mundësojmë planifikim të projekteve të ndryshme ndërtimi, restaurimi, etj.

Rreth Nesh

Me njohuritë tona ne garantojmë suksesin

Eksperienca shumë vjecare ka bërë që kompania të mundësojë një shërbim nga më cilësorët në treg shqiptar.

Prej 17 vitesh kompania “Martini Konstruksion & Real Estate” operon me shërbime në fushën e ndertimit dhe rikonstruksionit. Shoqëria disponon një kapacitet prej rreth 100 punonjës të specialiteteve të ndryshme si edhe inxhinierë të profileve të ndryshme . 

Rikonstruksione

Rikonstruksione për ambiente të ndryshme komerciale, banesa, etj
Klikoni për më tepër

Ndërtime komerciale & industriale

Ndërtim i ambienteve të ndryshme komerciale & industriale, etj.
Klikoni për më tepër

Zhvillime Projektesh

Bashkëpuntorë në zhvillimin e projekteve të ndryshme...
Klikoni për më tepër

Mendimet e klientëve tanë

Çfarë thonë klientët